Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Ο υγιής Ντε Γκούζμαν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες της ενδεκάδας με τον Απόλλωνα

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 17:18 Γράφτηκε από τον

Ο Ν. Νιόπλιας πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το καθοριστικό ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη έχοντας περισσότερες επιλογές στην φαρέτρα του. 

Οι Ντε Γκούζμαν, Γιάννου και Σωτηρίου μετέχουν τις τελευταίες ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και δεν αποκλείεται και οι τρεις αν είναι απόλυτα έτοιμοι να βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα. 

Ο υγιής Ντε Γκούζμαν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην ενδεκάδα του ΟΦΗ αλλά και την διάταξη της ομάδας και από το 4-4-1-1 να πάμε στο αγαπημένο 4-2-3-1 του τεχνικού του ΟΦΗ. 

Αν ο Ντε Γκούζμαν μπει στην αρχική ενδεκάδα εκτός θα μείνει ο Γρίβας με τον Ολλανδό μέσο να παίζει μπροστά από Μεγιάδο και Σακόρ και τον Στάρτζεον να πηγαίνει στην κλασική του θέση πλάγια αριστερά στην επίθεση. 

Μια πιθανή ενδεκάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε περίπτωση που παίζει ο Ντε Γκούζμαν θα αποτελείται με σύστημα 4-2-3-1 από τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια. στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Μαρινάκη, αριστερά τον Λυμπεράκη και στα στόπερ τους Βούρο και Διαμαντή. Από εκεί και πέρα τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μεγιάδο με τον Σακόρ με τον Ντε Γκούζμαν πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή με τους Σολίς και Στάρτζεον στα φτερά δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Σαρδινέρο στην κορυφή της επίθεσης. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport