Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Άποψη: Ο ΟΦΗ αργοσβήνει και δεν τους καίγεται καρφί

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 20:24 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ σε ακόμη ένα ματς έδειξε μια εικόνα ομάδας που θυμίζει ένα ποδοσφαιρικό συνοθύλευμα το οποίο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ακόμη και με τους 19 πόντους που έχει δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σώσει την παρτίδα. 

Ακόμη και η μαχητική στο Περιστέρι Λάρισα των 10 βαθμών αλλά και των δύο αγώνων λιγότερων είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα που βλεπουμε κάθε Σαββατοκύριακο και που επιμένουν με ενέσεις τύπου Νιόπλια η ομιλίες άνευ περιεχομένου να μας αποδείξει η διοίκηση του ΟΦΗ ότι υπάρχει ακόμη ζωή στο κρητικό συγκρότημα. 

Μια ομάδα φορτωμένη με μια ντουζίνα τραυματίες,  και άλλους τόσους παίκτες αγύμναστους παίκτες σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιούται να ελπίζει σε σωτηρία γιατί απλά όλοι αυτοί που απαρτίζουν αυτό που λέγεται ΟΦΗ την φετινή σεζόν είναι εκτός πραγματικότητας. 

Ο Ιανουάριος που ήταν μια ευκαιρία για να διορθωθούν κάποια σοβαρά λάθη του καλοκαιριού πέρασε με τον ΟΦΗ να σφυρίζει αδιάφορα μεταγραφικά παρά το ότι γνώριζε εξ΄αρχής ότι θα χρειαστεί φρέσκα πόδια με τόσους τραυματίες και παίκτες που δεν έκαναν σε καμία περίπτωση την δουλειά για την οποία ήρθαν στην κρητική ομάδα. 

Πλέον ο ΟΦΗ όλα δείχνουν ότι θα μπει με την πλάτη στον τοίχο στα πλέϊ άουτ με ότι αυτό σημαίνει για μια ομάδα που σε κανένα σημείο της φετινής σεζόν δεν έχει δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει ποδοσφαιρικό τσαγανό για να σώσει την παρτίδα. Πλέον για εμένα άμοιρος ευθυνών δεν είναι ούτε ο Μιχάλης Μπούσης που έχει αρκεστεί σε ένα αόρατο πρότζεκτ που το έχουμε βάλει σε μια άδεια βιτρίνα απλά για να βρίσκεται εκει. 

Ο ΟΦΗ αργοπεθαίνει και ο πρόεδρος της ομάδας δεν έχει συγκαλέσει ένα διοικητικό συμβούλιο για να ζητήσει ευθύνες για την αγωνιστική κατάντια της ομάδας. Να πάρει ένα κεφάλι βρε αδερφέ, να κάνει μια ουσιαστική κίνηση που θα δείξει ότι είμαι εδώ στα δύσκολα. 

Παραδομένος στις ορέξεις των μπαρουτοκαπνισμένων αντιπάλων του πλέον ο ΟΦΗ στα μάτια σχεδόν όλου του φίλαθλου κόσμου του είναι το πρώτο φαβορί ακόμη και για τον απευθείας υποβιβασμό. 

Υ.Γ Η εικόνα του Γρηγόρη Τσινού να γελάει στον πάγκο την ώρα που η ομάδα του δίνει ένα τελικό στους Ζωσιμάδες και ήδη χάνει με 1-0 αποτυπώνει πλήρως και το αν έχουν συνειδητοποιήσει στον ΟΦΗ ότι η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport