Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «ντεφορμάρισμα» του Στάρτζεον, έχει επίπτωση στο παιχνίδι του ΟΦΗ

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 18:00 Γράφτηκε από τον

Τα πρώτα εξαιρετικά δείγματα γραφής του Στάρτζεον, δεν είχαν την ίδια συνέχεια, και παρά την εμπιστοσύνη του Γιώργου Σίμου προς το πρόσωπο του, φαίνεται πως δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο.

Ντεφορμέ ή κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια, ο Πορτογάλος δείχνει να μην έχει την "σπιρτάδα" των πρώτων αγώνων.

Είναι ένας παίκτης στον οποίο ποντάρει πολλά ο ΟΦΗ, στο επιθετικό κομμάτι (μέχρι τουλάχιστον να φτάσει στα στάνταρ που θέλει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης) και μαζί με τον Σαρντινέρο, συνθέτουν την αιχμή του δόρατος της ομάδας.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Φάμπιο Στάρτζεον, ο οποίος είχε τέσσερα γκολ στα πρώτα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, χάνει όλο και περισσότερο την εκρηκτικότητα του.

Ίσως για αυτό ευθύνεται και η μεταφορά από τα πλάγια, στην θέση "10", ή δίπλα από τον Σαρντινέρο στην κορυφή της επίθεσης, ώστε να διαμορφωθεί το 5-3-2 με το οποίο αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ο ΟΦΗ.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για τους οποίους, ενδέχεται ο ΟΦΗ να έχει χάσει την συνεισφορά του Στάρτζεον στην επίθεση.

Είτε είναι λόγω κούρασης, είτε λόγω αλλαγής θέσης, η κρητική ομάδα καλείται να βρει τον λόγο, ώστε να μην "χάσει" έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα