Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Βασική προτεραιότητα φορ από το εξωτερικό και βλέπουμε

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 15:30 Γράφτηκε από τον

Τα δίχτυα της στην αγορά του εξωτερικού προκειμένου να βρει τον κατάλληλο παίκτη για την κορυφή της επίθεσης έχει ρίξει η ομάδα του ΟΦΗ. 

Αυτή όπως τονίζουν στον ΟΦΗ είναι και η βασική μεταγραφική προτεραιότητα για τους ανθρώπους της ομάδας τον Ιανουάριο και πλέον η προσοχή έχει στραφεί σε παίκτες που δεν θα έρθουν απλά για ένα εξάμηνο και θα φύγουν. 

Με λίγα λόγια το συγκρότημα του Γ. Σίμου δεν ψάχνει για δανεικό ποδοσφαιριστή αλλά για παίκτη που θα έρθει για περισσότερο από ένα εξάμηνο και θα κάνει την διαφορά σε μια θέση όπου είναι φανερό ότι ο ΟΦΗ πονάει από το ξεκίνημα της σεζόν αφού οι Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης και Νοικοκυράκης ποτέ δεν κατάφεραν να καλύψουν το τεράστιο κενό του Φιγκεϊρέντο. 

Την δεδομένη χρονική στιγμή στον ΟΦΗ δεν κοιτάζουν την Ελληνική αγορά η Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αυτά τα δεδομένα βέβαια μπορούν να ανατραπούν ανάλογα και με το πως θα κινηθεί η μεταγραφική αγορά στο επόμενο διάστημα. Δηλαδή αν προκύψει κάποια ελκυστική περίπτωση για τον ΟΦΗ από την ελληνική αγορά μέσα στον Ιανουάριο δεν θα πει όχι. 

Στόχος του ΟΦΗ είναι να πάρει ένα παίκτη που θα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ της ομάδας αλλά στην κρητική ομάδα αυτό που τονίζουν είναι ότι δεν θα βιαστούν για την επιλογή τους παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ όπως και όλες οι ομάδες έχουν ένα πολύ φορτωμένο Ιανουάριο με συνεχόμενα παιχνίδια όπου θα χρειαστούν πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές. 

Οι αποχωρήσεις ίσως φέρουν και άλλες προσθήκες 

Πέραν του σέντερ φορ ο ΟΦΗ δεν αποκλείεται να πάρει και άλλο η και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά αυτό θα εξαρτηθεί απόλυτα από το τι θα γίνει στο κομμάτι των αποχωρήσεων. 

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας είναι ανοικτό να αποχωρήσουν από την ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν πείσει για την αξία τους, είτε δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και έτσι να δημιουργηθούν αυτόματα κενά στο ρόστερ που θα καλυφθούν μέσα στον Ιανουάριο. 

Γιάννου και Σελίμοβιτς έχουμε αναφέρει ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση ενώ και άλλοι 3-4 παίκτες φαίνεται να μην βρίσκονται στα πλάνα του Γ. Σίμου. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport