Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Έκκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ να μην ταξιδέψει κόσμος στα Χανιά

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 13:59 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε έκκληση στον κόσμο της να μην ταξιδέψει ως τα Χανιά ωστε να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Η προσπάθεια που κατέβαλε ο ΟΦΗ  ήταν μεγάλη ούτως ώστε να έχει τον κόσμο στο πλευρό του αλλά Πλατανιάς κι Αστυνομία είχαν διαφορετική άποψη επί του θέματος, φοβούμενοι τυχόν επεισόδια.

Για αυτό το λόγο η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να μην υπάρξει κάτι απρόοπτο την ημέρα του αγώνα που να θέσει σε κίνδυνο όλη αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση/έκκληση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ' όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο "Θ. Βαρδινογιάννης"!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ