Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Γ. Σίμος: Ήμασταν πνευματικά σοβαροί στο σημερινό ματς

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 19:28 Γράφτηκε από τον

Στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν πνευματικά σοβαρός και κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Γ. Σίμος στις δηλώσεις που έκανε στο ΟΦΗ TV μετά το τέλος του αγώνα. 

Αναλυτικά στις τοποθετήσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: 

Το πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι: "Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς παρόλο που δεν είχε αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες. Παρόλα αυτά έγινε ένα παιχνίδι με υψηλό τέμπο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπαθεια και κρατάμε ότι είμασταν πνευματικά σοβαροί σήμερα". 

Για την παθητική εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος: "Σίγουρα δεν παίξαμε όπως θέλουμε. Παίζει όμως και ο αντίπαλος που είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και οργανωμένη. Εμείς ενώ βρίσκαμε τις θέσεις για να ανταπεξέλθουμε στην πίεση δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να επιτεθούμε. Πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια." 

Για το αν επηρέασε την ομάδα ο τραυματισμός του Ντε Γκούζμαν: "Είναι σημαντικός παίκτης ο Ντε Γκούζμαν για εμάς αλλά πρέπει να βρίσκουμε λύσεις με οποιοδήποτε τρόπο. Προς το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε όποιος και να μπαίνει να καλύπτει το κενό."

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: "Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενέπνευσε το ποδόσφαιρο και έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να αγαπήσουν το άθλημα. Δεν έχει φύγει μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο". 

Για την κοινωνική δράση του ΟΦΗ για το AIDS: "Για άλλη μια φορά η ομάδα μας κάνει μια δράση. Θα παρακαλούσα αν μπορεί ο κόσμος να αγοράσει το συλλεκτικό μπλουζάκι γιατί όλα τα χρήματα θα πάνε στη Δράση ζωής." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport