Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Έκλεισε ο Μπαλογιάννης, ακολουθεί ο Ανδρούτσος και κάτι ακόμη

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 13:15 Γράφτηκε από τον

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κώστας Μπαλογιάννης καθώς όλα δείχνουν ότι πέρα από την συμφωνία του ΟΦΗ με τον παίκτη υπήρξε συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του με ελεύθερη μεταγραφή. 

Όπως και με τους Διαμαντή και Γκαργκαλατζίδη έτσι και με τον Μπαλογιάννη ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης 50% με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Πέραν του Μπαλογιάννη που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα η μεταγραφή του , ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την απόκτηση και του Ανδρούτσου από τον Ολυμπακό. Ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με τον 23χρονο μέσο που έχει σαν μάνατζερ τον παλαίμαχο παίκτη της κρητικής ομάδας Πιέρ Ισά ο οποίος έχει παίξει και αυτός τον ρόλο του στο να κλείσει η μεταγραφή. 

Αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει πλέον ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες του Prismasport.gr να λένε ότι και εκεί οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπακό να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 50% . Εκεί που υπάρχει μέχρι στιγμής διαφορά φαίνεται να είναι στο ότι ο Ολυμπιακός ζητάει να μπει όρος στο συμβόλαιο του Ανδρούτσου να τον πάρει με ένα συγκεκριμένο οικονομικό ποσό πίσω. 

Πέραν του Μπαλογιάννη και του Ανδρούτσου πάντως στον ΟΦΗ τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα ώστε να γίνει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει για το αν μιλάμε για σέντερ φορ η κάποιον εξτρέμ απο την στιγμή που ο Σαρδινέρο φαίνεται να υπολογίζεται περισσότερο για το κέντρο της επίθεσης. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport