Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι τάσεις φυγής του Ναμπί κάνουν τον ΟΦΗ να ψάχνεται για δεκάρι

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 15:30 Γράφτηκε από τον

Πέρα από την θέση του σέντερ φορ ο ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι ψάχνεται και για ένα επιτελικό μέσο από την στιγμή που ο Αντίλ Ναμπί είναι φάντασμα του εαυτού του. 

Ο Ναμπί εδώ και καιρό έχει φανερώσει τάσεις φυγής από την κρητική ομάδα θεωρόντας ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον ΟΦΗ αλλά πρόταση για τον ίδιο δεν έχει φτάσει. Και το λέμε αυτό γιατί στον ΟΦΗ δεν είναι αρνητικοί στο να φύγει ο Ναμπί αλλά όχι ως ελεύθερος αλλά φέρνοντας μια καλή οικονομική πρόταση. 

Αυτή η πρόταση μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει αλλά και στον ΟΦΗ πλέον δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον Ναμπί με το ζόρι στην ομάδα και για αυτό έχουν αρχίσει να ψάχνονται πιο έντονα τις τελευταίες ώρες για να είναι απόλυτα έτοιμοι σε περίπτωση που η συνεργασία με τον Άγγλο μέσο δεν συνεχιστεί.

Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά ένα είναι σίγουρο. Στη λίστα αυτή υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες και στον ΟΦΗ την ξεσκονίζουν ενδελεχώς για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο δέκα ημέρες πριν λήξη η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα