Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Σ. Αυγουστή: Κρατάμε την σημαντική πρόκριση

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 22:39 Γράφτηκε από τον

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για αυτή τη σημαντική πρόκριση σε αυτή την δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια σε όλες τις Κυπριακές ομάδες που προκρίθηκαν, το Κυπριακό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και βλέπουμε τα αποτελέσματα".

"Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, έχουμε κάποια προβλήματα που θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε αυτές τις μέρες".

"Οι παίκτες έδωσαν πολλά και εφάρμοσαν κατά γράμμα την τακτική μας".

"Είμαι προπονητής που αλλάζω πράγματα, που παίρνω ρίσκα. Είδα ότι έπρεπε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Αποφασίσαμε να πιέσουμε με τρίτο επιθετικό ψηλά και μας βγήκε".

"Ξέραμε ότι είναι δύσκολη έδρα. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ είδαμε πέρσι ότι ήρθε 2-2 εδώ. Κρατάμε την σημαντική πρόκριση στον επόμενο γύρο".

"Για το παιχνίδι της Κυριακής σίγουρα μπορείς να διορθώσεις πράγματα στην πορεία ενώ στο παιχνίδι της Τετάρτης όχι. Στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Με γνωρίζετε τέσσερα χρόνια ότι πάμε με πλάνο για τους τρεις βαθμούς. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα".

"Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε όλες οι Κυπριακές ομάδες και στον επόμενο γύρο. Είδα τον αντίπαλο μας στο χθεσινό παιχνίδι. Την Κυριακή θα έχουμε άνθρωπο δικό μας να παρακολουθήσει τον αντίπαλο. Έχει δρόμο αυτό το παιχνίδι. Από σήμερα αρχίζουμε προετοιμασία για Ανόρθωση".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport