Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Γ. Σίμος: Αύριο έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε άλλη μια υπέρβαση"

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 15:50 Γράφτηκε από τον

Με στόχο να κάνει ακόμη μια αγωνιστική υπέρβαση ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη- πρόκριση αύριο απέναντι στο ιστορικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Αυτό τόνισε ο Γ. Σίμος στη συνέντευξη τύπου του ΟΦΗ πριν το αυριανό ματς , ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κ. Γιαννούλη που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου 

Ο Κώστας Γιαννούλης ξεκινάει πρώτος με μια τοποθέτηση: 

"Μετά από 20 χρόνια ξαναήρθε η στιγμή που θα παίξει ο ΟΦΗ ξανά στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά και όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μας" 

Ο Γ. Σίμος στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε: 

"Αυτή η επιστροφή μας γεμίζει τιμή υπερηφάνεια και έναν ενθουσιασμό. Μετά από μια πρώτη υπέρβαση που έκανε πέρυσι η ομάδα μας αύριο έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε άλλη μια υπέρβαση για την ομάδα μας.". 

Ξεκινάνε οι ερωτήσεις 

Προς τον Κ. Γιαννούλη: 

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση 

"Το αυριανό ματς είναι θέμα γοήτρου, πάθους και θέλησης και η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει". 

Προς τον Γ. Σίμο: 

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι και την κακή εικόνα με τον Παναιτωλικό 

"Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είχαμε υψηλά ποσοστά κατοχής αλλά δεν είχαμε άλλα πράγματα λόγω της νευρικότητας. Το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό. Το αυριανό παιχνίδι είναι νοκ άουτ και για να υπάρξει και άλλο θα πρέπει να κερδίσουμε. Το πως θα το αντιμετωπίσουμε θα το μάθετε λίγο πριν την έναρξη του αυριανόυ ματς (γέλια). 

Για το ότι ο ΟΦΗ έχει λιγότερα ματς προετοιμασίας και επίσημα από τον Απόλλωνα και πως σκέφτεται να το αντιμετωπίσει: 

"Ο Απόλλωνα Λεμεσού έχει κατακτήσει Κύπελλα , Super Cup και έχει παίξει 4 φορές ομίλους Europa League. Εμείς δεν θα σκεφτούμε τίποτα απ΄όλα αυτά παρά μόνο ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια αγωνιστική υπέρβαση που θα είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο." 

Ερώτηση προς τον Γιαννούλη 

Για το πως αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ το παιχνίδι: 

"Περιμέναμε όλη την χρονιά αυτό το ματς και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Ο Απόλλων έχει περισσότερα ματς αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα στην Κύπρο και πιο έμπειρη ομάδ από εμάς." . 

Ερώτηση προς τον Γ. Σίμο. 

Για το τι περιμένει να δει από τον αυριανό αντίπαλο του ΟΦΗ 

"Περισσότερο η συγκέντρωση μας είναι το τι θα κάνουμε εμείς. Ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα και έχει κάνει καλές μεταγραφές φέτος. Έχει ξεκινήσει και στην Ευρώπη και στην Κύπρο πολύ δυνατά εμείς γνωρίζουμε όμως ρα δυνατά σημεία τους και τις αδυναμίες τους. Θέλουμε να πάρουμε μια νίκη που θα σημαίνει πολλά για τον σύλλογο μας.". 

Ερώτηση προς τον Γ. Σίμο και τον Κ. Γιαννούλη 

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι

"Είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε πίστη 

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποδοσφαιριστές έρχονται και φεύγουνε. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά και αν δείτε το δεύτερο ματς με τον Παναιτωλικό είναι η περσινή ομάδα. 

Ερώτηση προς τον κ. Σίμο 

Για την απουσία του κόσμου και αν θα παίξει ρόλο στο ματς: 

"Το πόσο μεγάλη είναι η κάθε ομάδα είναι με βάση την δυναμική των φιλάθλων της. Σίγουρα μας έχουν λείψει πάρα πολύ. Όλοι ξέρατε τι θα γινόταν αύριο αν δεν υπήρχε η πανδημία. Σε αυτό το γήπεδο έχουμε μόνο μια ήττα στην Ευρώπη και αυτό κάτι λέει. Ο κόσμος έχει παίξει ρόλο και σε αυτό. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας αγαπάει και μας υποστηρίζει, ξέρουμε ότι θα είναι πριν, μετά και κατά την διάρκεια του ματς θα είναι μαζί μας. Το μεγαλείο αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Εμείς πρέπει να πάρουμε όλη αυτή την συμπεράσταση του κόσμου και να την βάλουμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε χαρούμενο όλο 

Για το ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Απόλλωνα ο Περ. Παπαπαναγής και ο ίδιος που έχει δουλέψει στην Κύπρο: 

"Σίγουρα είναι καλό που ξέρουμε εμείς τον Απόλλωνα καλά, αλλά και ο Απόλλωνας γνωρίζει πολύ καλά εμάς. Είναι δύο ελληνικές ομάδες θα περάσει σίγουρα μια. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα κάνουμε κάτι ωραίο". 

Για το πόσο σημαντικό 

"Επιλέξαμε να κρατήσουμε κάποια παιδιά από πέρυσι , βάλαμε και κάποια παιδιά νεαρά και με εμπειρίες. Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε συνετοί μεταγραφικά αλλά η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Θα είναι ένα μείγμα της περσινής ομάδας με καινούργιες μεταγραφές και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για αύριο και αυτό πηγάζει από την δουλειά που έχουμε κάνει 5 μήνες τώρα." 

Ερώτηση προς τον Κ. Γιαννούλη 

Για το που μπορεί να κριθεί το ματς 

"Είναι ένα περίεργο ματς γιατί είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, είναι και θέμα τύχης αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για το αυριανό παιχνίδι". 

Ερώτηση προς τον Γ. Σίμο 

Για το τι καινούργιο μπορούμε να περιμένουμε αγωνιστικά από τον ΟΦΗ: 

"Ξέρω ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει το καλύτερο αλλά έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας για το αυριανό παιχνίδι." 

Ερώτηση προς τον Γ. Σίμο: 

Για το αν δούμε ένα διαφορετικό σχηματισμό: 

"Δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δουλεύουμε όλο τον χρόνο". 

Για το αν υπολογίζει τον Σολίς για το αυριανό παιχνίδι 

"Είναι σε πολύ καλή κατάσταση , τα εργομετρικά του είναι πολύ καλά και αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι θα είναι μαζί μας". 

Για το αν έχει κατασταλάξει στο σχήμα και στην ενδεκάδα 

"Έχω κατασταλάξει στο αυριανό σχήμα. Για όλους τους παίκτες θέλουμε την καρδιά και την ψυχή μας να την καταθέσουμε στο γήπεδο". 

Για το δυνατό σημείο του Απόλλωνα: 

"Είναι μια πολύ δυνατή στην ομάδα στην επίθεση τόσο σε παραγωγή όσο και σε δημιουργία φάσεων. Επαναλαμβάνω όμως ότι είναι ένας αγώνας και θα είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο". 

Ερώτηση προς τον Κ. Γιαννούλη 

Για το πως νιώθει που θα παίξει στην Ευρώπη με τον ΟΦΗ: 

"Όντως ήμουν η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ το 2019. Πίστευα ότι θα γίνει κάτι καλό αυτό έγινε πιο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ένα Ευρωπαϊκό ματς και πιστεύω και εγώ να πάρουμε την πρόκριση όπως και ο αδερφός μου". 

Δείτε την συνέντευξη του από εδώ: 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα