Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Έρχεται εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον ΟΦΗ

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 19:09 Γράφτηκε από τον

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που μπαίνει από αύριο για τον ΟΦΗ. 

Η άφιξη του Σολίς που αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα στην Κρήτη δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν η μοναδική. Και αυτό γιατί στον ΟΦΗ φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει τις περιπτώσεις κάποιων  ποδοσφαιριστών που όμως δεν είναι ελεύθεροι από τις ομάδες τους και είτε περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι η να τους αποκτήσουν ως δανεικούς όπως στην περίπτωση του Ναζαρίνο Σολίς. 

Ο ΟΦΗ ως γνωστόν αναζητά έναν εξτρέμ ακόμη , ένα αριστερό μπακ. ένα τερματοφύλακα , ένα σέντερ φορ και παραμένει σε εκρεμμότητα και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μεγιάδο. Όλα τα κενά δεν θα καλυφθούν αυτή την εβδομάδα αλλά 1-2 περιπτώσεις παικτών που θεωρούνται προχωρημένες όλα δείχνουν ότι θα κλείσουν μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει. 

Άλλωστε μέχρι και τις 10 Σπετεμβρίου ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ την λίστα με τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού. 

Από εκεί και πέρα όπως σας έχει αναφέρει το Prismasport εδώ και ημέρες θα ακολουθήσουν και κάποιες επιπλέον αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας μετά τις νέες αφίξεις με τους Βαφέα και Μίγγο να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport