Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

H διαδικασία εισόδου των ΜΜΕ στο φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 16:23 Γράφτηκε από τον

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι για τον φιλικό αγώνα ΟΦΗ – Εργοτέλης (Σάββατο 5/9, 18:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»), δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ δημοσιογραφική ταυτότητα.

Με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, το οποίο ισχύει και στους φιλικούς αγώνες, δικαίωμα εισόδου θα έχουν συνολικά 30 δημοσιογράφοι (μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ ή δημοσιογραφικό όμιλο, ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων) και 15 φωτογράφοι, μέλη της ΕΦΕ.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα με τον Εργοτέλη και οι φωτογράφοι – μέλη της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας» είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά τους ΜΟΝΟ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Παρασκευή (4/9) στις 14:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. (Θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα, είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

Η είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (από τις 16:45 ως την έναρξη του παιχνιδιού) με ονομαστική λίστα και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία των διαπιστευμένων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, εκτυπώστε και συμπληρώστε το «Δελτίο Καταγραφής».

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας τόσο για δημοσιογράφους όσο για φωτογράφους, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση.

Σε περίπτωση που μέχρι το Σάββατο (5/9) δεν έχει προκύψει συμφωνία για τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, κάθε τηλεοπτικός σταθμός θα έχει δικαίωμα να βιντεοσκοπήσει την αναμέτρηση ΜΟΝΟ για στιγμιότυπα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προβολή του αγώνα (ή μέρος αυτού), κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, σε τηλεοπτικό ή ηλεκτρονικό ΜΜΕ.

Παρακαλούνται οι τηλεοπτικοί σταθμοί να στείλουν γραπτώς στο «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.» το όνομα του οπερατέρ που θα εργαστεί στη φιλική αναμέτρηση, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη λίστα εισόδου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport