Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση Κορωνάκη στους οργανωμένους: «Κάνατε κωλοτούμπα»

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 14:38 Γράφτηκε από τον
Σήφης Κορωνάκης Σήφης Κορωνάκης

Με δριμεία ανάρτηση απαντά ο Σήφης Κορωνάκης στη χθεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων του ΟΦΗ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας του ΟΦΗ ανέφερε πως οι οργανωμένοι έκαναν... κωλοτούμπα στο θέμα του σήματος, ενώ μίλησε και για τα υπόλοιπα τα οποία κατηγορήθηκε στη χθεσινή ανακοίνωση.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως η συγκέντρωση που του σύλλογου παλαιμάχων που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 12/8 αναβάλετε λόγω δεκαπενταύγουστου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σήφη Κορωνάκη:

Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ λόγω 15αυγουστου αναβάλει την συγκέντρωση πού είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Αυγούστου για την αλλαγή τού σήματος του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί άλλη ημερομηνία.

Θέλουμε να απαντήσουμε στο οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ πού κάνατε την κωλοτουμπά στην ανακοίνωση σας για το σήμα του ΟΦΗ μας αποκαλέσατε μαϊντανούς εμάς και τους παράγοντες θέλουμε να σας πούμε ότι αυτοί οι μαϊντανοί βάζανε ενέχυρο τα σπίτια τους χάσανε περιουσίες και μπήκαν και φυλακή.

Είστε βέβαια αγέννητοι αλλά έπρεπε να σας είχαν ενημέρωσή και να έχετε μάθει την ιστορία του ΟΦΗ αν έλειπαν αυτοί οι παράγοντες και οι παλαίμαχοι πού έπαιζαν χωρίς οικονομικές απολαβές δεν θα υπήρχε ΟΦΗ γι'αυτό να είστε πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις σας.

Εμείς οι παλαίμαχοι είμαστε μόνο ΟΦΗ στηρίζουμε την εκάστοτε διοίκηση και θέλουμε πάντα το κάλο του ΟΦΗ και τώρα στηρίζουμε του Μπούση και τα παιδιά πού απαρτίζουν το ΔΣ πιστεύουμε ότι έχουν κάνει λάθος στο θέμα τού σήματος και πιστεύουμε να το διορθώσουν και θα σας πω για μένα είστε πόλοι μικροί να να εκφράζεστε έτσι για το πρόσωπο μου με γνωρίζει όλη η Ελλάδα την πορεία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη άνθρωπος είμαι στην κοινωνία τού Ηράκλειου.

Εγώ δεν κρύφτηκα πότε εσείς κρύβεστε κάτω από την σημαία του ΟΦΗ και άσχημο ειται και τέλος παρακαλούμε θερμά το ΔΣ του ΟΦΗ να ξαναδεί το θέμα τού σήματος να επαναφέρει το παλιό θα σας θυμίσω ονόματα πού θυσιαστεί για την ομάδα αυτή.

ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΜΗΣ ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΚΟΖΑΚΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΗΣ ΜΑΧΛΑΣ ΚΑΡΑΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΓΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΓΣ ΞΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ και πολλοί άλλοι πέθανε για το σήμα αυτό ευχόμαστε να ρθει η ομόνοια και αγάπη για την ομάδα σας και μη ξεχνάτε είμαστε όλοι ΟΦΗ.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημήτρης Γιγουρτσής

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Γιγουρτσής

Σχετικά Άρθρα