Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Πως το Γουλβς - Ολυμπιακός... επηρεάζει την κλήρωση του ΟΦΗ στο Europa League!

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 11:17 Γράφτηκε από τον
ΟΦΗ EUROPA LEAGUE ΟΦΗ EUROPA LEAGUE

Και όμως ο ΟΦΗ επηρεάζεται από το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό με την Γουλβς της ερχόμενη Πέμπτη!

Ο ΟΦΗ, λόγω της απουσίας του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν έχει δικό του συντελεστή και μπαίνει στην κλήρωση με τον εθνικό συντελεστή (5.260 βαθμούς). Τη δεδομένη χρονική στιγμή και πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, η Κρητική ομάδα βρίσκεται στους ανίσχυρους του β' προκριματικού γύρου Europa League, έχοντας έξι ομάδες με υψηλότερη βαθμολογία στο ίδιο γκρουπ (Aarhus 5.650, Motherwell 5.575, Vaduz 5.500, Kukesi 5.500, Ανόρθωση 5.350 και Άρης (ισοβαθμία, αλλά λόγω 5ης θέσης στο πρωτάθλημα έχει προβάδισμα).

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί επί της Γουλβς, ο εθνικός συντελεστής θα αυξηθεί κι αυτομάτως θα διαφοροποιηθεί ανοδικά η θέση του ΟΦΗ (και του Άρη). Αντίθετα, αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τους Άγγλους, δεν θα αλλάξει τίποτα στον συντελεστή της Ελλάδας κι έτσι η ομάδα μας θα θέλει επτά αποκλεισμούς "ισχυρών" από τον α' προκριματικό γύρο για να βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της 31ης Αυγούστου.

Άρα όλα θα εξαρτηθούν αρχικά από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια από τους αγώνες του α' προκριματικού γύρου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 27 Αυγούστου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport