Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Θέμα: Θέλει να δέσει και τον Νέϊρα ο ΟΦΗ

Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 17:29 Γράφτηκε από τον

 

Παράλληλα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό στον ΟΦΗ τρέχουν και το θέμα της επέκτασης των συμβολαίων παικτών της ομάδας που υπολογίζονται για τα επόμενα 2-3 χρόνια έτσι ώστε να στηθεί ένας βασικός κορμός και κάθε χρόνο να γίνονται λιγότερες αλλά ποιοτικές προσθήκες.

Μετά λοιπόν τους Σωτηρίου, Μαρινάκη, Κοροβέση, Τσιλιανίδη, Νοικοκυράκη στόχος των ανθρώπων του ΟΦΗ σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr είναι να κρατήσει στην ομάδα και για άλλα δύο χρόνια τον Χουάν Νέϊρα. 

Ο Αργεντινός μέσος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ με την κρητιική ομάδα να θέλει να του το επεκτείνει μέχρι το 2023 κρατώντας το μυαλό της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια. 

Εξελίξεις αναμένονται πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει και η παραμονή των Μεγιάδο και Σεμέδο στην κρητική ομάδα, με τον πρώτο να είναι κοντά στην ανανεώση και τον δεύτερο να αποτελεί πιο δύσκολη περίπτωση με τον ΟΦΗ όμως να μην λεει όχι σε ένα νέο δανεισμό αλλά όχι σε αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από την Φορτούνα Σιτάρντ που ανήκει. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)