Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Γ. Σίμος: Στα ματς των πλέϊ οφ θέλουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη νέα σεζόν

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 22:24 Γράφτηκε από τον

Ένα ματς το οποίο για τον ίδιο κρίθηκε στις λεπτομέριες χαρακτήρισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο προπονητής του ΟΦΗ Γ. Σίμος μιλώντας στο OFI TV, υπογραμμίζοντας ότι στα ματς των πλέϊ οφ ο στόχος του ΟΦΗ είναι να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Για το που κρίθηκε το ματς με την ΑΕΚ: "Νομίζω ότι είναι ένας ματς που κρίθηκε στις λεπτομέριες όπως και όλα αυτά τα ματς σε αυτή την διαδικασία και οι λεπτομέριες κάνουν και την διαφορά σε αυτά τα ματς." 

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχεται σχεδόν πάντα γκολ στο τέλος είτε του πρώτου είτε του δευτέρου μέρους και αν αυτό έχει να κάνει με έλλειψη συγκέντρωσης στην ομάδα: "Σίγουρα πρέπει να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση προς το τέλος του ημιχρόνου Αυτό αν συμβαίνει συχνά πρέπει να το κοιτάξουμε και να το βελτιώσουμε και να είμαστε καλύτεροι πάνω σε αυτό." 

Για το τι πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια στον ΟΦΗ για να πάρει και βαθμούς από την διαδικασία των πλέϊ οφ: "Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε στο πλάνο παιχνιδιού που έχουμε από την αρχή της χρονιάς. Σίγουρα έχουμε κάνει την προσωπική μας υπέρβαση όλη την χρονιά αλλά αυτό δεν πρέπει να σταματάει. Το προσωπικό μας κίνητρο σε κάθε αγώνα είναι να βελτιωνόμαστε να φτιάχνουμε χαρακτήρα και να φτιάχνουμε την προσωπικότητα της ομάδας , ούτως ώστε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Σε αυτά τα 8 παιχνίδια που απομένουν και στα δύο που πέρασαν στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά για τη νέα χρονιά". 

Για το ότι ο ΟΦΗ επέστρεψε στο Γεντί Κουλέ σε άδειες εξέδρες αλλά ο κόσμος έδωσε το παρών στις ταράτσες : "Η βοήθεια των φιλάθλων μας όλη την χρονιά ήταν τρομερή και αυτό το δείχνουν και τα στατιστικά της ομάδας μας. Θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε που ήταν γύρω από το γήπεδο και μας ενθαρύνανε πάλι μέχρι το τελευταίο λεπτό , και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και για το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα. Είναι άβολο και για εμάς, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στα καινούργια δεδομένα. Στόχος μας μέσα από αυτή την διαδικασία είναι να δημιουργήσουμε χαρακτήρα, προσωπικότητα για τη νέα χρονιά."  

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)