Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Επιβεβαιώση Prismasport: Eίναι πιθανό να έρθει στον ΟΦΗ ο Φ. Παπουλής λέει ο Παπαπαναγής

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 14:40 Γράφτηκε από τον

Ο άμεσος συνεργάτης του Γ. Σίμου στον πάγκο του ΟΦΗ ο Περικλής Παπαπαναγής μίλησε σε Κυπριακό μέσο και πιο συγκεκριμένα στο "Sports One" και επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Prismasport.gr που σας είχε αποκαλύψει ότι ο πρώην πλέον παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού βρίσκεται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας για την επιστροφή του στον ΟΦΗ. 

Πιο συγκεκριμένα για το θέμα της επιστροφής του Φ. Παπουλή στον ΟΦΗ ο Π. Παπαπαναγής τόνισε: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω για τον Παπουλή για το αν θα έρθει στον ΟΦΗ. Μιλάω μαζί του. Ο Φώτης πήρε μια απόφαση (σ.σ. να μην ανανεώσει), θέλει να βρει κίνητρο. Υπάρχει μια πιθανότητα να έρθει στον ΟΦΗ. Δεν μπορώ να πάρω εγώ την απόφαση για τον Παπουλή. Θα είμαι μέρος της απόφασης. Υπάρχει πιθανότητα αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα»,

Στην ίδια συνέντευξη ο άμεσος συνεργάτης του Γ. Σίμου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στον ενδιαφέρον της κρητικής ομάδας για τον Πραξιτέλη Βούρο του ΑΠΟΕΛ επισημαίνοντας ότι: «Ο Βούρος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχουμε κάνει κρούση και σε κάποιους άλλους παίκτες».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)