Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Έφεση για το πρόστιμο... δεν ψήφισε Γκαγκάτση η ΠΑΕ ΟΦΗ

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 17:20 Γράφτηκε από τον
ΣΑΜΑΡΑΣ - ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ

Έφεση αναμένεται να καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ για το πρόστιμο των 40.000 ευρώ που της επιβλήθηκε λόγω της παρουσίας του Γκαγκάτση στην Super League. 

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (22/04/2020) επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στην Κρητική ΠΑΕ και 10.000 ευρώ στον αντιπρόεδρο της ομάδας Ηλία Πουρσανίδη για την ψήφο στον Βασίλη Γκαγκάτση, 

Ωστόσο όπως τονίζουν οι "ασπρόμαυροι", ο ΟΦΗ βρήκε τον κ. Γκαγκάτση στην λίγκα όταν ανέλαβε, δεν τον είχε ψηφίσει και θα κατατεθεί έφεση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την έκπτωση του κ. Γκαγκάτση, οι ομάδες που ψήφισαν κατά, το έκαναν με ένα και μοναδικό σκεπτικό. Από τη στιγμή που δεν είχε τελεσιδικήσει η υπόθεση τουμ δεν είχε κριθεί οριστικά ένοχος. 

Υποστήριξαν λοιπόν ότι θα έπρεπε πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση και μετά να παρθεί η απόφαση. Τόνισαν μάλιστα κάποιες ομάδες ότι σε περίπτωση δικαίωσης του κ. Γκαγκάτση ενδεχομένως να τεθεί θέμα αποζημίωσης. Αυτός ήταν ο λόγος που οι συγκεκριμένες ομάδες (μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ) ψήφισαν κατά της έκπτωσης του κ. Γκαγκάτση. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)