Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Τηλεδιάσκεψη Super League 1: Όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του ΟΦΗ και των άλλων ομάδων

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 18:59 Γράφτηκε από τον

Περίπου δύο ώρες κράτησε η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων στις οποίες δύο αυτές ώρες ελήφθη η απόφαση περί νέας αναστολής του πρωταθλήματος με χρονικό ορίζοντα έως τις 24 Απριλίου.

Ουσιαστικά δεν είχαμε καμία απόφαση ούτε για την τύχη του πρωταθλήματος αλλά ούτε και για το θέμα των συμβολαίων, των μισθών και των όποιων περικοπών. Έχει όμως την σημασία του το τι ανέφερε η κάθε ομάδα ενώ να θυμίσουμε πως στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν και οι Βαγγέλης Μαρινάκης - Γιάννης Αλαφούζος.

O OΦΗ ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Ηλία Πουρσανίδη, συμφώνησε με την αναστολή του πρωταθλήματος, συναινώντας επίσης στην πρόταση του Ατρομήτου για προετοιμασία τεσσάρων εβδομάδων μέχρι την επανέναρξη..

 

Ειδικότερα: 

Ολυμπιακός: Είναι υπέρ της οριστικής κατάληξης του πρωταθλήματος με πρωταθλητή, δεύτερο, τρίτο και ούτω κάθε εξής. Σε περίπτωση διακοπής να είναι ξεκάθαρο αυτό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι έως τις 24 Απριλίου δεν θα υπάρχει επαρκή εικόνα και πρότεινε νέα τηλεδιάσκεψη για τις 30. Σε αυτό το σημείο ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να βγει πιο νωρίς ημερομηνία. Ο Λυσάνδρου πρότεινε μία πρώτη κουβέντα για τις 16 Απριλίου και μετά να δουν για τις 24.

ΠΑΟΚ: Λέει ναι στην διακοπή αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ περιμένει να τελεσιδικήσουν και οι υποθέσεις του με την Ξάνθη.

ΑΕΚ: Μέσω του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, πρότεινε το Working Group που έγινε δεκτό και την αναστολή έως τις 24 Απριλίου. Επίσης έγινε αποδεκτή.

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υπέρ της διακοπής και θεωρεί ανεδαφικό να μιλάμε για οποιαδήποτε επανέναρξη.

ΟΦΗ: Ο Ηλίας Πουρσανίδης συμφωνεί με την αναστολή και την αναμονή για πιο καλές συνθήκες ενώ συναίνεσε και στην άποψη του Ατρόμητου για χρονικό διάστημα προετοιμασιών 4 εβδομάδων πριν την οποιαδήποτε επανέναρξη.

Άρης: Ο Άρης θεωρεί ότι δεν γίνεται και δεν κινείται τίποτα και η διακοπή είναι λύση. Το μεγάλο του θέμα όπως εκφράστηκε είναι τα συμβόλαια και οι μισθοί των παικτών.

Ατρόμητος: Στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν και ο Σπανός και η Κοξένογλου. Η Κοξένογλου στάθηκε στο πως θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές, ότι όμως η κατάσταση δείχνει να μην... προχωράει σε αυτήν την φάση και πως απαιτείται διάστημα 4 εβδομάδων προπονήσεων πριν από τους όποιους επόμενους αγώνες.

ΑΕΛ: Ζήτησε να εξαντληθούν οι προθεσμίες και να δουν οι ομάδες πως να τελειώσει η χρονιά. Μεγάλο θέμα και της ΑΕΛ τα συμβόλαια και οι αδειοδοτήσεις. Απέσυρε την πρότασή της για αναδιάρθρωση και περί 16 ομάδων.

Αστέρας Τρίπολης: Να περιμένουν οι ομάδες μέχρις ότου να φανεί ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο λέει ο αρκαδικός σύλλογος που θα ήθελε να τελειώσει όσο πιο ομαλά η σεζόν αλλά καταλαβαίνει καλά τα προβλήματα.

Λαμία: Έγινε λόγος για πολλά προβλήματα και θέματα επιβίωσης των ομάδων. Δεν το είπε ανοιχτά ο εκπρόσωπός της αλλά και να τελείωνε η σεζόν δεν είναι κάτι που θα την ενοχλήσει.

Βόλος: Ο Βόλος ζήτησε κυρίως να είναι στο Working Group και ανέφερε πως πρέπει να είναι και οι έξι πρώτες ομάδες.

Ξάνθη: Είναι επίσης υπέρ του να εξαντληθεί κάθε χρονικό περιθώριο για να τελειώσει όσο πιο ομαλά η σεζόν.

Παναιτωλικός: Στην εκπροσώπηση των Αγρινιωτών έγινε λόγος για τα δεδομένα πολλά προβλήματα και ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν μπορεί να γίνει τίποτα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πανιώνιος: Ο Δάρας μιλώντας και ιατρικά ανέλυσε λίγο παραπάνω το θέμα. Σημείωσε πως αυτή η κουβέντα είναι τελείως στον αέρα και ότι σε αυτήν την φάση δεν μπορούμε να μιλάμε για κανένα πρωτάθλημα.

 

gazzetta.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)