Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: Η σωστή κίνηση του ΟΦΗ με τους ξένους παίκτες

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 20:04 Γράφτηκε από τον
Σεμέντο και Βαζ παραμένουν στο Ηράκλειο και περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το αν επαναρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Σεμέντο και Βαζ παραμένουν στο Ηράκλειο και περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το αν επαναρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ οργανωμένα και αυτό αποδεκνύεται και στην περίπτωση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Πιο συγκεκριμένα από την πρώτη στιγμή οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ ενημέρωσαν έγκαιρα όλους τους παίκτες και κυρίως τους ξένους να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην μετακινηθούν στις πατρίδες τους παρά το ότι κάποιοι ίσως να εκδήλωσαν μια τέτοια επιθυμία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ παραμένουν μέχρι νεοτέρας στην Κρήτη και φυσικά στο σπίτι τους περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις προκύψουν σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που φαντάζει δύσκολο να γίνει πριν μπει ο Μάϊος που αναμένεται να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη κατάσταση σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport