Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

5 χρόνια από την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ (Vid.)

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 11:43 Γράφτηκε από τον
Οι παίκτες του ΟΦΗ αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια τον κόσμο της ομάδας πριν αποχωρίσουν οριστικά από το πρωτάθλημα Οι παίκτες του ΟΦΗ αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια τον κόσμο της ομάδας πριν αποχωρίσουν οριστικά από το πρωτάθλημα

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την αποφράδα ημέρα όπου ο Νίκος Μαχλάς πήρε την βαριά απόφαση να αποχωρίσει ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Super League την 21η Μαρτίου του 2015. 

Ήταν η ημέρα όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ να έχει μόλις 13 παίκτες στη διάθεση του δίνοντας μια άνιση μάχη με τους πάντες την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει εντός αγωνιστικού χώρου. 

Το περήφιμο κόψιμο των δελτίων οκτώ νεαρών ποδοσφαιριστών που είχε αποκτήσει η κρητική ομάδα τον Ιανουάριο για να μπορέσει να δώσει τη μάχη της εντός αγωνιστικού χώρου θα μείνει σίγουρα στην ιστορία. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ στις 21 Μαρτίου του 2015 (όσοι είχαν απομείνει δηλαδή) μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες τους χειροκρότησε και αυτοί αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια. 

Με την ελπίδα ότι ο ΟΦΗ θα βρει ξανά τον δρόμο του. Και όντως μετά από 5 χρόνια ο ΟΦΗ είναι πάλι εδώ ενωμένος δυνατός , με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο χέρι στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις πλέον και με μεγάλα όνειρα για το μέλλον. 

Κόντρα σε όλους και όλα και πάλι με μια διαφορετική φιλοσοφία από την μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πριν πέντε χρόνια έκανε την διαφορά παίρνοντας την σκληρή απόφαση να αποχωρίσει και πέντε χρόνια μετά πάλι τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο από μια διαφορετική σκοπιά ακολουθώντας πιστά το δικό του μοντέλο και τα δικά του θέλω. 

Δειτε το σχετικό βίντεο από την αποφράδα ημέρα της 21ης Μαρτίου του 2015: 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα