Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Π. Μάρτινς: Τέτοιες νίκες μπορούν να σε στέψουν πρωταθλητή

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 20:11 Γράφτηκε από τον

Που οφείλετε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε γενικά να απειλήσει την εστία του ΟΦΗ: 

"Σήμερα το ματς ήταν ένα παιχνίδι πολύς μεγάλης προσπάθειας για τις δύο ομάδες. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την μια από τις τρεις ευκαιρίες που είχαμε. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε περισσότερη δραστηριότητα. Δεν παίξαμε καλά , παλέψαμε πάρα πολύ και πήραμε τη νίκη" 

Για την καθοριστική συμβολή του Ελ Αραμπί στην πορεία του Ολυμπιακού και την σημασία της νίκης επί του ΟΦΗ: 

"Πραγματικά είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Η ομάδα μας ήταν πολύ σταθερή σε μια δύσκολη έδρα που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της μέσα στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά και αναγκάζει τον αντίπαλο να παλέψει πολύ για να πάρει τη νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε τις λίγες ευκαιρίες που κάναμε και τέτοιες νίκες μπορούν να στέψουν πρωταθλητή". 

Για την ενέργεια του Σεμέντο στο τέλος και αν μίλησε μαζί του μετά το τέλος του ματς: 

"Θέλω να πω πως δεν συμφωνώ γιατί στη διάρκεια των 90 λεπτών δεν έκανε κάτι. Όλοι οι παίκτες έχουν και καλές και κακές στιγμές. Στο ματς ήταν πάρα πολύ καλός , και δεν έχουμε κανένα παράπονο από την απόδοση του και την συγκέντρωση του. Για την αποβολή δεν έχω άποψη , και δεν έχω δει τι έχει συμβεί, όμως για την πρώτη κίτρινη κάρτα που έγινε μπροστά μου μπορώ να σας πω ότι δεν έχει γίνει φάουλ και δεν είναι κάρτα. Δεν μπορώ να σας πω τι συζητάω με τους παίκτες μου. Δεν είδα τι έχει γίνει. Μόλις έχω την ευκαιρία να δω τι έχει γίνει θα τοποθετηθώ." 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)