Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Stop σε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ από τον Λ. Αυγενάκη για το ματς με τον ΟΦΗ

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 19:52 Γράφτηκε από τον

Την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ για το ματς της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ (9/11, 19:30) απαγόρευσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα βρεθούν στη θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη πληρώσει τα συγκεκριμένα εισιτήρια και τα έχει διαθέσει σε μεμονομένους φιλάθλους της κυρίως από την Κρήτη. 

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει :

Α) «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 09-11-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ