Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Συμβολικό εισιτήριο 2 ευρώ για τις γυναίκες με Ξάνθη στη θύρα 1 για καλό σκοπό

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 16:02 Γράφτηκε από τον

Στη συμβολική τιμή των 2 ευρώ θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους όσες γυναίκες επιλέξουν να παρακολουθήσουν από τη θύρα 1 του γηπέδου του ΟΦΗ το ματς της 8ης αγωνιστικής το Σάββατο με την Ξάνθη. 

Αυτό έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΟΦΗ με σημερινή της ανακοίνωση με τα έσοδα από αυτά τα εισιτήρια να διατίθονται για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο "Στόχος- Πρόληψη". 

Αναλυτικα΄η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: 

"H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προσκαλεί όλες τις γυναίκες να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Ξάνθη από τη Θύρα 1 του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" με συμβολική τιμή εισιτηρίου τα 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο, "Στόχος-Πρόληψη".

Για τα συγκεκριμένα εισιτήρια, τα οποία απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε γυναίκες, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά της "Κάρτας Φίλου ΟΦΗ" (αφού τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό) και θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" (10:00 – 18:00) απευθείας σε γυναίκες. Σε περίπτωση μη παρουσίας της γυναίκας αυτοπροσώπως, θα πρέπει να γίνεται γνωστός ο αριθμός ΑΜΚΑ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να επιδεικνύεται η ταυτότητά της.
ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος στη Θύρα 1 του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" σε οποιονδήποτε άνδρα έχει στην κατοχή του εισιτήριο που απευθύνεται σε γυναίκες."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)