Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Σ. Θεοδωρίδης: Ο διαιτητής έπαιζε 80-20 υπέρ του ΟΦΗ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 23:37 Γράφτηκε από τον

Μάλλον σε άλλο γήπεδο βρέθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της Νova για το ματς με τον ΟΦΗ καθώς τα έβαλε με τον διαιτητή Παπαδόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "μας έπαιζε 80-20 υπέρ του ΟΦΗ". 

Διαβάστε τα όσα είπε ο Σ. Θεοδωρίδης και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για την διαστρέβλωση της αλήθειας απο τον εκπρόσωπο των "ερυθρολεύκων": 

«Δεν έχω δει χειρότερη διαιτησία από την σημερινή. Καλέ έλεγαν οι εφημερίδες σήμερα πως έπινε καφέ ο Σαραϊδάρης με τον διαιτητή και έναν βοηθό. Πολύ καλά τα λένε. Αυτό είναι το κατάντημα του ποδοσφαίρου κύριε Γραμμένε που για όλα φταίτε εσείς. Μόνο η Εθνική σας μάρανε. Το ότι της αλλάξατε γήπεδο ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα και αν ήταν να φύγετε μόνο του Άρη έκανε. Σας λυπάμαι είναι ντροπή να προ είσαστε εσείς στην Ομοσπονδία. Ο διαιτητής έπαιζε 80-2-0, πάρτε τους την σφυρίχτρα,

Αυτός ο Πορτογάλος, που δεν θέλω να λέω το όνομά του, γιατί μου κάνει κακό να το λέω, φταίει για όλα. Αυτός κατεβάζει τους χειρότερους διαιτητές για να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό. Να μας πουν γιατί ακυρώθηκε το γκολ μετά από 20 λεπτά για οφσάιντ. Τι έγινε και δεν μέτρησε αυτό το τόσο ωραίο γκολ».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)