Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Μαρινάκης: «Πρωτοφανές το πλάνο του ΟΦΗ στην Ελλάδα»

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 10:10 Γράφτηκε από τον

Για το πολύ καλό ξεκίνημα, το πρότζεκτ του ΟΦΗ, αλλά και την επιλογή του Γιώργου Σίμου να τον βάλει στα στόπερ μίλησε στα κανάλια novasports.gr o Nίκος Μαρινάκης.

Ο έμπειρος αμυντικός του ΟΦΗ τόνισε ότι είναι πρωτοφανές αυτό το πλάνο που έχει ο ΟΦΗ στην χώρα, επίσης τόνισε ότι είναι νωρίς να μιλήσει για το μέλλον αλλά δεν παύει να είναι μία καλή αρχή.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την θέση που επέλεξε να του δώσει ο Γιώργος Σίμος“Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και που βρίσκομαι αυτή την στιγμή. Μέσα στο γήπεδο δεν σκέφτηκα ότι έπαιζα στον Παναιτωλικό πέρυσι. Εννοείται την σέβομαι σαν ομάδα όπως και όλες τις ομάδες. Τώρα όσον αφορά τις θέσεις η δουλειά μας είναι να παίζουμε όπου μας βάλει ο προπονητής και αυτό θα κάνουμε για όσο μας ζητηθεί. Στις ακαδημίες που έπαιζα ξεκίνησα σαν στόπερ μετά γύρισα δεξί μπακ και σε μερικά παιχνίδια πέρυσι έπαιξα σαν στόπερ οπότε είναι θέση που γνωρίζω”.

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: “Είναι νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για το μέλλον, όμως είναι μια καλή αρχή Στόχος μας μετά από αυτό το ματς είναι το επόμενο, οπότε παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα μας φέρει στην συνέχεια”. 

Για το πρότζεκτ του ΟΦΗ:“Ένα απλό πράγμα να χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο μέσα από συγκεκριμένο πλάνο. Είναι ένα πρωτοφανές πλάνο αυτό που έχει ο ΟΦΗ στην Ελλάδα”.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)