Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

Μένει ως έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ρόστερ του ΟΦΗ

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 16:51 Γράφτηκε από τον

Ως έχει όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει το ρόστερ του ΟΦΗ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο όπου ξαναννοίγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. 

Έξι ημέρες πριν από την λήξη και την έξτρα μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ ψάχτηκαν για να αποκτήσουν ένα ακόμη στόπερ από την συγκεκριμένη αγορά,  αλλά δεν βρήκαν κάτι το ιδιαίτερα αξιόλογο όπως φαίνεται για να κάνουν ακόμη μια προσθήκη που θα ενισχύσει το κέντρο της άμυνας που η αλήθεια είναι ότι ήθελε τουλάχιστον ακόμη ένα στόπερ.

Έτσι Νάστος και Γιαννούλης μαζί με τον Κουτρουμπή και τον νεαρό Περδίκη που πρόσφατα έγινε επαγγελματίας θα συνθέσουν την τετράδα των κεντρικών αμυντικών του ΟΦΗ μέχρι τον Ιανουάριο (αν χρειαστεί μπορεί να παίξει και ο Μαρινάκης σε αυτή τη θέση) όπου αναμένεται να αποκτηθούν δύο στόπερ για να κλείσει αυτό το σημαντικό κενό που υπάρχει στο ρόστερ της κρητικής ομάδας. 

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου βέβαια ποτέ μην λες ποτέ γιατί οι άνθρωποι του ΟΦΗ πάντα έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όμως το πλάνο που υπάρχει πλέον είναι να πορευτεί η ομάδα με το υπάρχον ρόστερ μέχρι και τον Ιανουάριο. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ