Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Ο ΟΦΗ και πάλι κοντά στον μικρό μαχητή Γιώργο Καραμανωλάκη!

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 17:50 Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και βρέθηκε κοντά στον μικρό Γιώργο Καραμανωλάκη , ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Ο μικρός μαχητής της ζωής ενθουσιάστηκε όταν είδε την αντιπροσωπεία της κρητικής ομάδας και έκανε τα πρώτα του βήματα στον διάδρομο του νοσοκομείου με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Γίνεται ένα δωμάτιο νοσοκομείου να θυμίζει γήπεδο; Κι όμως γίνεται... Ο μικρός Γιώργος Καραμανωλάκης βγήκε νικητής απ'τη μάχη που έδωσε και "έντυσε" στα χρώματα του ΟΦΗ τον θάλαμο που τον φιλοξενεί προσωρινά στο ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Το πρόσωπό του φωτίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν οι Ηλίας Πουρσανίδης, Γιώργος Σίμος, Αντίλ Ναμπί, Ανέστης Νάστος, Χουάν Νέιρα, Δημήτρης Μάνος, Άγγελος Οικονόμου και Δημήτρης Σωτηρίου τον επισκέφτηκαν για να του προσφέρουν δώρα και στιγμές χαράς, θυμίζοντάς του ότι τον περιμένουν στην εξέδρα του γηπέδου μας.

Τα πρώτα βήματα άλλωστε τα έκανε ήδη στον διάδρομο του νοσοκομείου μαζί με τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές και πλέον, με το εισιτήριο διαρκείας που κρατάει στα χέρια του, ο μικρός Γιώργος θα έχει μόνιμη θέση στην αγαπημένη του Θύρα 4!

Γιώργο μας έδωσες τεράστια δύναμη με το χαμόγελο και τη θέλησή σου! Η επόμενη συνάντηση θα είναι στο γήπεδό μας!!!".

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)