Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Από τα Χανιά στα Γιάννενα ο Ζιούλης

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 23:30 Γράφτηκε από τον

Ο μέχρι πρότινος αμυντικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού μετακομίζει στα Γιάννενα για λογαριασμό του ΠΑΣ.

Επιβεβαιώθηκε η μετακίνηση για τον Αγγελο Ζιούλη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος αμυντικός είναι ο τρίτος παίκτης μετά τους Λέο και Ξύδα που ακολουθεί το ίδιο δρομολόγιο.

Η είδηση ήταν γνωστή εδώ και μέρες κι έτσι επιβεβαιώθηκε και επίσημα, αφού ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη μεταγραφή. Μάλιστα, κατά την επισφράγιση της συμφωνίας μαζί με τον Ζιούλη και τον πρόεδρο του ΠΑΣ, κ. Χριστοβασίλη, ήταν και ο Χανιώτης εκπρόσωπος του παίκτη, Νίκος Βαγιωνάκης.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο Ζιούλης θα αγωνιστεί ως αντίπαλος απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, στον οποίο βρέθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζιούλη.

Είναι αμυντικός, γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1995 στην Αθήνα και έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Κισσαμικού, του Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Α.Ε.Λεμεσσού και του Παναθηναϊκού.

Ο Άγγελος Ζιούλης μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Ο ερχομός μου στην ομάδα του ΠΑΣ και στην πόλη των Ιωαννίνων είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ιστορική ομάδα και αυτή τη στιγμή κάνει μία προσπάθεια να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θέλω να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου και να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή κ.Γιαννίκη για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)