Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΕΛ: Διάψευση για τον Πινακά και τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 11:48 Γράφτηκε από τον

Δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Πινακά αυτή την στιγμή επισημαίνει η ΑΕΛ σε διάψευση δημοσιεύματος ότι ο νεαρός άσος είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Στη διάψευση δημοσιεύματος που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κλείσει την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΛ με σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή επισημαίνεται ότι αυτή την χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του νεαρού άσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας SPORTIME, περί του ότι δήθεν ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Πινακάς, που είναι βέβαιο ότι θα κάνει διεθνή καριέρα, είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μέχρι το 2023 και κατόπιν συνεννοήσεως του κ. Κούγια με τους γερμανούς μάνατζερ του, θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του μέχρι το 2024 με σημαντική αύξηση των απολαβών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πινακάς τριπλασίασε τις απολαβές του το προηγούμενο καλοκαίρι και η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και μέχρι σήμερα έχουν έλθει σε επαφή με αυτήν αρκετοί μάνατζερ από το εξωτερικό για να βολιδοσκοπήσουν την διοίκηση της, για το αν προτίθεται να δώσει μεταγραφή στον Πινακά ρωτώντας και την πιθανή τιμή αγοράς.

Η απάντηση η οποία έχει δοθεί είναι ότι τιμή εκκίνησης για την πώληση του, είναι τα 3.000.000€, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης. Καμία πρόταση μεταγραφής για τον Πινακά δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Δημήτρη Πινακά, γιατί το μόνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να μην αποδυναμώσουμε την ομάδα, αλλά να την ενισχύσουμε με μεταγραφές υψηλού επιπέδου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα