Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Απόλλων Σμύρνης: Επιστολή σε ΚΕΔ για Παπαπέτρου και βίντεο σε Κλάτενμπεργκ!

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 21:20 Γράφτηκε από τον

Το νομικό τμήμα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα για να κινηθεί και δικαστικά κατά του Αθηναίου ρέφερι.

Η ζημιά που έκανε ο Τάσος Παπαπέτρου στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι δεδομένη, καθώς μετά τα παράπονα των «κυανόλευκων» στο ματς με τον Ολυμπιακό ο ρέφερι από το σύνδεσμο της Αθήνας «οργίασε» στο ματς με τον ΠΑΟΚ…

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», λοιπόν, μετά από αυτό το... δύο στα δύο εις βάρος τους από τον εν λόγω διαιτητή δεν τον αφήσουν έτσι…

Ήδη η «κυανόλευκη» ΠΑΕ συνέταξε και έστειλε στην ΕΠΟ επιστολή διαμαρτυρίας (στα ελληνικά και στα αγγλικά) στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για τα... κατορθώματα του διαιτητή του συνδέσμου της Αθήνας μαζί με βίντεο προς τον αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ με όλες τις φάσεις των δύο αγώνων, τους οποίους σφύριξε ο Παπαπέτρου.

Και όχι μόνο… Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ εξετάζει όλα τα δεδομένα και υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για να κινηθούν δικαστικά εναντίον του Παπαπέτρου με αφορμή όχι μόνο την αλλοίωση αποτελέσματος (στην περίπτωση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ), αλλά και της κάκιστης συμπεριφοράς απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (όπως συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό), όπου αντιμετώπιζε τους «κυανόλευκους» με απαξιωτικό τρόπο, όπως έχει καταγγελθεί από τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας!

 
a-sports.gr
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport