Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Επίσημο: Δεν κατέθεσε ένσταση η ΑΕΚ - «Θυσιάζει» την θέση του Champions League

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 17:49 Γράφτηκε από τον
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Είναι επίσημο! Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι δεν θα κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ παρότι είχε το νόμιμο δικαίωμα για να κερδίσει το ματς στα... "χαρτιά". 

Η Διοίκηση της Ένωσης προτίμησε να μην καταθέσει ένσταση και να παραμείνει το αποτέλεσμα του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς ως έχει... θυσιάζοντας την ευκαιρία να κατακτήσει την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Διαβάστε αναλυτικά:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που έχει βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ, εναντίον του κύρους του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Η πρωτοφανής περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής δώδεκα ποδοσφαιριστών του αντιπάλου μας, λόγω μη ανανέωσης των Δελτίων Υγείας (ειδικά αυτήν την εποχή) και η δεδομένη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League, αν προχωρούσαμε σε ένσταση, δεν αλλάζει τα πιστεύω μας.

Ποτέ καμία διαπραγμάτευση, κανένα βαθμολογικό ή οικονομικό όφελος, όσο μεγάλο κι αν είναι, δεν πρόκειται να μας εκτρέψει από το δρόμο τον οποίο ακολουθούμε απαρέγκλιτα επί σχεδόν έναν αιώνα.

Η ακλόνητη και επιβεβαιωμένη διαχρονικά και με υψηλό τίμημα θέση της ομάδας μας ότι οι αγώνες κερδίζονται και χάνονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά δεν πρόκειται ποτέ να μπει σε διαπραγμάτευση και δεν δύναται να αλλοιωθεί ακόμα και μπροστά στην επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου.

Ο συγκεκριμένος λόγος ένστασης έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον αξιακό κώδικα της ΑΕΚ!
Η ηθική της ομάδας μας είναι πάνω απ’ όλα και δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά!

Η διαφορετικότητά της υποστηρίζεται με κόστος και με ξεκάθαρες αποφάσεις, που δίνουν προς όλους τις κατάλληλες και τις πλέον αποστομωτικές απαντήσεις.

Η παράδοξη για πολλούς απόφασή μας, που έρχεται κόντρα στα ήθη που επικρατούν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και υπερηφάνειας όχι μόνο των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το μικρό δικό μας βήμα, θα εξελιχθεί σε άλμα προς τη συνολική αλλαγή κατεύθυνσης του ποδοσφαίρου μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)