Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Με μεγάλη τιμωρία απειλούνται και διαιτητές για τα δελτία του ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 15:32 Γράφτηκε από τον
Με μεγάλη τιμωρία απειλούνται και διαιτητές για τα δελτία του ΠΑΟΚ Με μεγάλη τιμωρία απειλούνται και διαιτητές για τα δελτία του ΠΑΟΚ

Δώδεκα δελτία παικτών του ΠΑΟΚ δεν ήταν θεωρημένα από τις 30 Ιουνίου κατά κάποιες πληροφορίες, από τις 5 Ιουλίου κατά κάποιες άλλες, κάτι που σημαίνει ότι οι διαιτητές των προηγούμενων αναμετρήσεων του Δικεφάλου του Βορρά κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

Στο παιχνίδι την ΑΕΚ, που έγινε την 1η Ιουλίου, άρχοντας της αναμέτρησης ήταν ο Ντι Μπέλο με τέταρτο τον Καραντώνη και σε αυτό με τον ΟΦΗ πρώτος ήταν ο Κουμπαράκης και τέταρτος ο Τσαγκαράκης.

Στο ματς με τον Παναθηναϊκό πρώτος διαιτητής ήταν ο Σκόμινα και τέταρτος ο Τάσσης, ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι Μανούχος (στη φωτογραφία) και Φωτιάδης.

Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται για τους διαιτητές;

Σύμφωνα με το εδάφιο γ΄ της τρίτης παραγράφου του άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: «Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες».

Πηγή: Filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport