Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Επενδυτής απ΄το Λονδίνο για σουπερλιγκάτη ΠΑΕ!

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 18:45 Γράφτηκε από τον
Επενδυτής απ΄το Λονδίνο για σουπερλιγκάτη ΠΑΕ Επενδυτής απ΄το Λονδίνο για σουπερλιγκάτη ΠΑΕ

«Κόκκινο» δεν θα χτυπήσει – οσονούπω - μονάχα ο υδράργυρος λόγω των κλιματολογικών συνθηκών και δεδομένου πως ο («καυτός») Ιούλιος βρίσκεται προ των πυλών. 

Στο εσωτερικό σουπερλιγκάτης ΠΑΕ οι (μυστικές και άκρως απόρρητες) επαφές με φόντο την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, οδεύουν προς κορύφωση κι ανεβάζουν στα ύψη το…θερμόμετρο της αγωνίας. Και για τους παροικούντες την ΠΑΕ και για όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον να φορέσουν τη...φανέλα της ομάδας.

Κι αν τελευταία πλάκωσε…πελατεία, πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, έχουν να λένε πως ο επενδυτής απ΄το Λονδίνο εξακολουθεί να΄χει το προβάδισμα στην κούρσα. Όταν πέσουν οι υπογραφές και «κλειδώσει» το deal, τότε ο επενδυτής (by England) θα παίξει…μπάλα στο γήπεδο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Κι αφού λάβει την σχετική (απαραίτητη) έγκριση για την είσοδό του στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτομάτως το επόμενο βημα του θα΄ναι η παράδοση της μπαγκέτας του «μαέστρου» σε πρόσωπο που έχει ήδη μπει στη διαδικασία να κάνει…ζέσταμα.

sdna

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)