Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ζητά να «ξεσκονίσουν» Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 14:09 Γράφτηκε από τον
Ζητά να «ξεσκονίσουν» Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ Ζητά να «ξεσκονίσουν» Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει από τις 20 Μαΐου πολυσέλιδη αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν ληφθεί υπόψη.

Σήμερα έγινε γνωστό το περιεχόμενο της αναφοράς αυτής.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, λοιπόν, τονίζει πως «η παρούσα αναφορά υποβάλλεται, προκειμένου να ελεγχθούν συμπεριφορές, ανεξαρτήτως από τις διώξεις στην ποινική δικαιοσύνη και τα προβλεπόμενα στους οικείους νόμους ποινικά αδικήματα».

Ειδικότερα, στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για παρέμβαση με αθέμιτες ενέργειες στην υπόθεση Εθνικού Γαζώρου-Τυρνάβου, αναφέροντας πως ο Μαρινάκης παρενέβη αθέμιτα προς τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, με σκοπό τον καθορισμό αποφάσεων των αρμοδίων επιτροπών της ομοσπονδίας.

Επίσης, κατηγορούν τον Ολυμπιακό για εκβίαση, παραθέτοντας σημεία από το πόρισμα Κορέα που «αποδεικνύουν ότι οι διαιτητές υφίσταντο τρομοκρατία από στελέχη του Ολυμπιακού».

Τέλος, αποδίδουν στον Ολυμπιακό την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απαριθμώντας ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της, όπως «ο έλεγχος αγορών, η διείσδυση στην οικονομική ζωή, η κατανομή της εργασίας, η εξουδετέρωση της πολιτειακής αντίδρασης με εκφοβισμό ή διαφθορά και η διαπλοκή με τη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ, τους παράγοντες της οικονομίας και της πολιτικής ζωής».

Πηγή: Filathlos.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)