Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Και οι δανεικοί εμπίπτουν στις αυτόματες ανανεώσεις συμβολαίων

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 15:12 Γράφτηκε από τον
Ο Δημήτρης Μάνος θα συνεχίσει κανονικά στον ΟΦΗ και μετά τις 30 Ιουνίου και μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της κρητικής ομάδας στη Super League 1. Ο Δημήτρης Μάνος θα συνεχίσει κανονικά στον ΟΦΗ και μετά τις 30 Ιουνίου και μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της κρητικής ομάδας στη Super League 1.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της FIFA ότι ανανεώνονται αυτόματα τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών που έληγαν στις 30 Ιουνίου υπήρξε μια ανακούφιση στον ΟΦΗ καθώς στην κρητική ομάδα είχαν έξι συμβόλαια παικτών που έληγαν στις 30 του συγκεκριμένου μήνα, και άλλα τρία συμβόλαια δανεικών παικτών και πιο συγκεκριμένα των Σεμέντο, Μεγιάδο και Μάνου. 

Ο ΟΦΗ ούτως η άλλως έχει ένα μικρό σε βάθος ρόστερ οπότε οποιαδήποτε εμπλοκή με τα συμβόλαια των παικτών του (είτε δικών του , είτε δανεικών) θα δημιουργούσε πρόβλημα στην κρητική ομάδα εν΄όψει των πλέϊ οφ. 

Το πότε θα γίνουν αυτά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Prismasport.gr υπάρχει μια σκέψη για επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις στο γήπεδο από τις 15 Μαϊου και μετά με γνώμονα να δοθεί ένα περιθώριο τριών εβδομάδων για μια μίνι προετοιμασία στους παίκτες και τους γυμναστές των ομάδων προκειμένου να προετοιμάσουν κατάλληλα τους παίκτες. 

Στόχος των διοικούντων την Super League 1 φαίνεται να είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου με την προυπόθεση ότι θα υπάρχουν διπλοί αγώνες μεσοβδόμαδα για να μπορέσουν να βγουν οι ημερομηνίες. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)