Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Β. Βλάχος: «Ο ΟΦΗ δικαιούται να βρίσκεται στην 6άδα - Θα μιλήσει ο νόμος του Γεντί Κουλέ»

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 12:10 Γράφτηκε από τον

Ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βαγγέλος βρέθηκε καλεσμένος και μίλησε για τον ΟΦΗ αλλά και τους ανθρώπους που τον «τρέχουν».

Είπε την άποψη του για παιχνίδι της Κυριακής, όπου προέβλεψε οτι ο ΟΦΗ μέσω του «νόμου« του Γεντί Κουλέ, θα βρεθεί στην 6άδα του των play off, καθως τοο δικαιούται.

Τόνισε ότι χαίρεται που ο Γιώργος Σίμος κάνει εξαιρετική δουλειά καθώς είναι δικό του παιδί, ενώ μίλησε και για τους Γιάννη Σαμαρά και Γρηγόρη Τσινό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Βλάχος: 

Για το ΟΦΗ - Λαμία: «Νομίζω ότι εκεί θα μιλήσει ο νόμος του Γεντί Κουλέ. Όποτε χρειάστηκε ο ΟΦΗ να δώσει τελιικό, γιατί είναι ένας τελικός και να τον κερδίσει τον κέρδισε. Έγινε με τον Πλατανιά πέρυσι και έτσι ανέβηκε στη Super League ο ΟΦΗ. Είχε γίνει το 2006 με τον Λεβαδειακό που ο ΟΦΗ αντιμετώπισε τον κίνδυνο του υποβιβασμού και 26.000 άνθρωποι παρότρυναν την ομάδα  και την κρατούσαν στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις είναι «έγκλημα» να προσπαθεί να προβλέψει κάποιος τι θα συμβεί. Όμως, νομίζω, αν μου επιτρέπεται να κάνω μια μικρή «πρόβλεψη», ότι ο ΟΦΗ θα κερδίσει το ,ματς και θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τις άλλες 5 στα play off. Ο ΟΦΗ το δικαιούται. Ηταν μία εξαιρετική ομάδα, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ειδικά στον πρώτο γύρο».

Για τους ανθρώπους που «τρέχουν» τον ΟΦΗ: «Είναι εξαιρετικοί διότι μπήκαν άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο. Είναι ο Γιάννης Σαμαράς, ο Τσίνος. Οι περισσότεροι παλιοί παίκτες του ΟΦΗ. Ο Γιώργος Σίμος κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι ένα δικό μου παιδί και χαίρομαι ιδιαίτερα. Και όπως είπα και πριν, δικαιούται να μπει ο ΟΦΗ στην εξάδα.Από τις επαρχιακές, ήταν η καλύτερη ομάδα της φετινής χρονιάς. Ειδικά στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός. Έπαιξα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σύγχρονο ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και αντιμετώπισε όλες τις μεγάλες ομάδες σαν ίσο προς ίσο.Βγάζει υγεία ο ΟΦΗ».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ