Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΟΚ:«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης»

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 22:10 Γράφτηκε από τον

Η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Ο ΠΑΟΚ  με ανακοίνωση τονίζει  ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και τονίζει ότι ότι ζητάει την άμεση απομάκρυνση του Λ.Αυγενάκη από την θέση του υφυπουργού Αθλητισμού

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)