Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Οπαδοί της ΑΕΚ σε ποδοσφαιριστές: «Εγωισμό και ψυχή δεν έχετε;»

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 18:59 Γράφτηκε από τον

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα την Κυριακή (10/11) από τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ανατροπή από 0-2 σε 3-2 σε διάστημα 22 λεπτών.

Οι οπαδοί της Ένωσης, άκρως απογοητευμένοι, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας μετά το ματς στο ξενοδοχείο για να τα… ψάλλουν στους ποδοσφαιριστές.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ξεκαθάρισαν πως δεν ανέχονται άλλο να τους βλέπουν να μην παίζουν με «ψυχή», ενώ τους είπαν πως τα γεγονότα που γίνονται στις προπονήσεις ρεζιλεύουν την ομάδα.

Αναλυτικά τι είπαν:

«Είστε απαράδεκτοι και σας έχουν κάνει π@@α κάθε χωριό και ομάδα. Τέτοια ξεφτίλα είναι δυνατόν; Δεν νιώθετε; Όλα στα α@@@ σας; Δεν γίνεται να ξεφτιλίζετε τη φανέλα που φοράτε. Μόνο αυτό κάνετε! Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και εσείς έχετε βαλθεί να την καταστρέψετε. Είστε γελασμένοι αν πιστεύετε ότι  θα σας αφήσουμε. Πλακώνεστε μεταξύ σας και μας ρεζιλεύεστε στις προπονήσεις. Και μετά είστε κυρίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ούτε τάκλιν, ούτε νεύρο, ούτε τσαμπουκά, ούτε ψυχή. Είστε μάγκες; Γουστάρετε να πλακώνεστε; Ελάτε εδώ να πλακωθούμε. Δεν ντρέπεστε; Πρέπει να είστε ομάδα, ενωμένοι, να βάζετε πάνω απ’ όλα τα φανέλα που φοράτε και τον κόσμο και μετά την πάρτη σας.

Δεν σας νοιάζει τίποτα; Είναι δυνατόν; Εντάξει ξέρουμε ότι δεν είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε ότι δεν είστε καν μέτριοι. Αλλά εγωισμό και ψυχή δεν έχετε; Σας γλεντάει όποιος σας βρει. Αν δεν μπορείτε φύγετε.

Υπάρχουν παιδιά στον κόσμο της ΑΕΚ που έχουν δει μόνο ένα πρωτάθλημα στη ζωή τους. Αυτό που πήραν κάποιοι που είστε ακόμη εδώ. Δεν είμαστε ΑΕΚ για τους τίτλους. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος για να υπάρχουν μόνο οι τίτλοι και να μας εκφράζουν. Θέλουμε από εσάς να δίνεται ψυχή για την ομάδα και ας χάσετε. Όπως κάνατε στην Τουρκία. Βγάλατε ψυχή εκεί και παρ’ ολίγο να προκριθούμε. Σας χειροκροτήσαμε όλοι. Ήρθαμε κοντά. Είναι υποχρέωσή σας απέναντί μας και στη φανέλα που φοράτε να βγάζετε ψυχή».

a-sports.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport