Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Παπαματθαιάκης: «Το πλάνο θα στηριχθεί σε νέα παιδιά»

Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 12:30 Γράφτηκε από τον
Μανώλης Παπαματθαιάκης Μανώλης Παπαματθαιάκης

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης αναλαμβάνει το τιμόνι του Ο.Φ. Ιεράπετρας για τη φετινή χρονιά και επιστρέφει στην Ιεράπετρα μετά από πολλά χρόνια που είχε συνεργαστεί ξανά με το σύλλογο.

Πλέον, με περισσότερες εμπειρίες και ένα πλούσιο βιογραφικό, επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα φέτος, που θα είναι μια δύσκολη χρονιά, όπως τόνισε στη mikriliga.com.

«Θα στηριχθούμε σε νέα παιδιά»

Ο νέος προπονητής των ασπρόμαυρων, αρχικά ανέφερε πώς το φετινό πλάνο θα βασιστεί σε νέα παιδιά με φιλοδοξίες:

«Υπήρξε ταύτιση απόψεων όσον αφορά το πρότζεκτ και το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Το πλάνο θα στηριχθεί σε νέα παιδιά που θα έχουν δίψα για διάκριση, φιλοδοξίες και θα δουν την ομάδα σαν σκαλοπάτι την κατηγορία για το μέλλον της καριέρας τους.

Ένα πρότζεκτ που θα το αναπτύξουμε και θα δώσουμε λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.»

«Μεγάλη ευθύνη και τιμή!»

Στη συνέχεια, ο Ηρακλειώτης τεχνικός τόνισε πώς είναι κίνητρο η δημιουργία μιας ομάδας με νέα παιδιά, αλλά και πώς νιώθει τιμή και ευθύνη:

«Είναι πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο για μένα να δημιουργήσω μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Παράλληλα, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά και τιμή που μου έγινε από τον κ. Χηνόπουλο και τους συνεργάτες του.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι παρά τις δυσκολίες της χρονιάς, θα το πετύχουμε και στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι από την καινούρια προσπάθεια.»

«Ανυπομονώ!»

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Κουρήτες, με τους οποίους υπάρχει μια σχέση αγάπης, από το προηγούμενο πέρασμά του και κρατάει μέχρι σήμερα:

«Επειδή υπάρχουν ιδιαίτεροι δεσμοί με την ομάδα και την πόλη από το προηγούμενο πέρασμά μου, ανυπομονώ να ξανασυναντήσω τους Κουρήτες και να ζήσουμε ανάλογες στιγμές!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search