Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Προχωρά σε επίσημη καταγγελία κατά του Περέιρα η ΑΕΚ!

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 17:20 Γράφτηκε από τον

Σε επίσημη καταγγελία εναντίον του Μέλο Περέιρα προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΚ έπειτα από την απάντηση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή στην επιστολή της Ένωσης αναφορικά με την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του τελικού.

Όπως τονίζεται από τον περιβάλλον της ΑΕΚ, ο Περέιρα επιβεβαιώνει όλα όσα γράφτηκαν και τις αλλαγές που έγιναν εν κρυπτώ στη διαιτητική ομάδα του τελικού λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε το μεσημέρι ο ορισθείς πρώτος βοηθός του τελικού ενώ δεν απαντά αναφορικά με το γιατί δεν αποφασίστηκε να γίνει η αντικατάσταση του άρρωστου πρώτου βοηθού από τον τέταρτο.

Επίσης, όπως επισημαίνουν στην ΑΕΚ, στις εξηγήσεις του ο Περέιρα δεν κάνει την παραμικρή αναφορά σε κάποιον κανονισμό για να δικαιολογήσει τις συγκεκριμένες αποφάσεις ενώ τέλος, δεν απαντά γιατί δεν ενημέρωσε τις ομάδες για αυτές τις αλλαγές στη διαιτητική σύνθεση, δεν απαντά ποιον ενημέρωσε, πλην του ότι όλα έγιναν με τη συμφωνία του παρατηρητή διαιτησίας…

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει την ΕΠΟ για την απογοήτευσή της όσον αφορά τις απαντήσεις του Περέιρα και έχει γνωστοποιήσει ότι προχωρά σε επίσημη καταγγελία εναντίον του. Μάλιστα δεν αποκλείεται η καταγγελία να κατατεθεί και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA.

sdna.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)