Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Τότε αρχίζουν Super League 2 και Football League

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 16:55 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε πότε ορίστηκαν οι πρεμιέρες σε Super League 2 και Football League

Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League 2, μετά την παράταση που δόθηκε λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων.

Παράλληλα έγινε γνωστή και η ημερομηνία έναρξης της Football League για τις 7/11.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite. 

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport