Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Σιόβας:«Στην Ισπανία η κυβέρνηση δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα κατά του ιού, στην Ελλάδα έδρασαν καλύτερα»

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 18:30 Γράφτηκε από τον

Επικριτικός προς την ισπανική κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για καθυστερημένη αντίδραση, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ έβγαλε το καπέλο στις ελληνικές Αρχές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού!

Για καθυστερημένες αντιδράσεις από πλευράς Ισπανών, ως προς τη λήψη μέτρων τα οποία θα εμπόδιζαν ουσιαστικά τη διάδοση του κορωνοϊού, έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Σιόβας.

Παράλληλα, ο διεθνής αμυντικός της Λεγανές υπογράμμισε τη διαφορετική αντίδραση των ελληνικών αρχών στην αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού, ενώ δεν έκρυψε ότι θα προτιμούσε να επιστρέψει στη χώρα μας...

«Η ισπανική κυβέρνηση δεν έλαβε έγκαιρα μέτρα. Αν και γνώριζε τι συνέβαινε στην Ιταλία, δεν παρείχε τις απαραίτητες προμήθειες στα νοσοκομεία. Η αλήθεια είναι ότι τα σχολεία έκλεισαν, ευτυχώς για τα παιδιά μας, όμως επιτράπηκαν διαδηλώσεις στο κέντρο της Μαδρίτης με χιλιάδες κόσμο. Δεν υποχρεώθηκε ο πληθυσμός να μείνει σπίτι και πολύς κόσμος γέμιζε τα καφέ και τα εστιατόρια. Υπάρχει μεγάλος αριθμός θανάτων και φοβόμαστε, ακόμη περισσότερο, γιατί είμαστε σε μία ξένη χώρα, μακριά από την πατρίδα μας και ανήμποροι να γυρίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Σιόβας στο περιοδικό «Vape Pape».

Και συνέχισε: «Στην Ελλάδα είδαν τι συνέβη στην Ιταλία και έδρασαν καλύτερα. Συνειδητοποίησαν πόσο γρήγορα διαδίδεται ο ιός σε όλο τον κόσμο και ανέλαβαν γρήγορα δράση. Η κατάσταση είναι δύσκολη και εμείς εδώ στην Ισπανία το βιώσαμε άσχημα. Χρειάζεται πολλή προσοχή και ο κόσμος να μην παίρνει αψήφιστα τα μέτρα. Πρέπει να επιδείξουμε πειθαρχία και να μείνουμε στο σπίτι για όσο διάστημα λένε οι ειδικοί, για το καλό το δικό μας και των οικογενειών μας».

 

sport-fm.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)