Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τζανετής

Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 16:30 Γράφτηκε από τον
Γιώργος Τζανετής Γιώργος Τζανετής

Την τελευταία του πνοή ο επί σειρά ετών αρχηγός της εθνικής ομάδας κωφών, Γιώργος Τζανετής.

Υπήρξε από τους σπουδαιότερους κωφούς ποδοσφαιριστές στη χώρα μας, κατακτώντας μάλιστα το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες του 1974 με την εθνική.

Στην συνέχεια ασχολήθηκε με την προπονητική, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε διοικητικά με την Εθνική Ομοσπονδία Αθλητών Κωφών.

Η ΕΟΚΑ τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Κωφών:

Μια Δύσκολη μέρα , ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΗΣ μέλος της εξελικτικής επιτροπής ΕΟΑΚ και αθλητής (Ποδοσφαιριστής ΕΟΑΚ) διεθνής με τη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από το 1972 ως 1984 οντάς αρχηγός του,υπήρξε βαλκανιονίκης(Χρυσό το 1974).
Μελάς του Τεχνικού κι προπονητικού επιτελείου της ΕΟΑΚ το 1993 της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατάκτησε τη ολυμπιάδα κωφών στη Βουλγαρία. Ευχαριστούμε όσα πρόσφερες στην κοινότητα του Αθλητισμού των κωφών και η μνήμη σου αιωνία.
Λόγω κορονοιου κατέστη δύσκολη η παρουσία όλων μας στη κηδεία που θα γίνει στη Ναύπακτο. το ΔΣ αποφάσισε να απονεμηθεί ένα συμβολικό πόσο των 200,00 ευρώ αντί στεφανιού σε υπόδειξη της οικογενείας. Σύσσωμο το ΔΣ στο πρώτο αγώνα ΑΟΚ του ποδοσφαίρου πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει μετά τον κορονοιο καθώς θα τηρηθεί 1 λεπτό σιγή στη μνήμη του σε όλη 1η αγωνιστική. του πππκ. Αιωνία η μνήμη του κι κουράγιο στην οικογένεια του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)