Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Επίσημο: Υποψήφιο το Παγκρήτιο Στάδιο για τον τελικό του Europa Conference League

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 17:50 Γράφτηκε από τον
Παγκρήτιο Παγκρήτιο

Τη διεξαγωγή του τελικού της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, Conference League για το 2022 ή το 2023 θα διεκδικήσει η ΕΠΟ, που κατέθεσε την Πέμπτη (20/2) επίσημα τον φάκελό της. Το γήπεδο που επιλέχτηκε, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό, είναι το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, ενώ οι έτερες υποψηφιότητες προέρχονται από Αλβανία, Βόρια Μακεδονία και Γαλλία. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

Κατατέθηκε σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2020, στην UEFA από την ΕΠΟ ο φάκελος υποψηφιότητας για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας, πέρα από τη στενότατη συνεργασία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Δήμο Ηρακλείου, απαιτούνταν - και ανταποκρίθηκαν άμεσα, και τους ευχαριστούμε- η συνδρομή Υπουργείων, Αυτοδιοίκησης και φορέων, όπως:

Τα Υπουργεία Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας, το ΕΣΚΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ που παραχωρεί τα προπονητήριά της κ.ά.
Για τη διοργάνωση των τελικών του Conference League 2022 και 2023 ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τα Τίρανα (Π.Ο. Αλβανίας), τα Σκόπια (Π.Ο. Βόρειας Μακεδονίας) και η Σεντ Ετιέν (Π.Ο. Γαλλίας).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)