Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Μέλος της AZ Sports Scholarships η 15χρονή Μαριάννα Ραπάνη του Εργοτέλη!

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 14:04 Γράφτηκε από τον

Υποτροφία στην Αμερική για την Μαριάννα Ραπάνη

Είναι μόλις 15 ετών και το ταλέντο της δεν ξεπέρασε μόνο τα όρια της Κρήτης αλλά και της Ελλάδας, φτάνοντας στην Αμερική.

Ο λόγος για την Μαριάννα Ραπάνη, η οποία είναι πλέον μέλος της AZ Sport Scholarships.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 Μία από τις πιο ταλαντούχες εκπροσώπους της νέας γενιάς του γυναικείου ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί και επίσημα μέλος της AZ Sport Scholarships!

▪ Η 15χρονη Μαριάννα Ραπάνη του Εργοτέλη στοχεύει να κάνει το βήμα στην Αμερική για ποδόσφαιρο και σπουδές το καλοκαίρι του 2023 όταν θα αποφοιτήσει από το λύκειο!

▪ Η Μαριάννα που από ηλικία 13 ετών είναι μέλος της πρώτης ομάδας του συλλόγου της Κρήτης, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις από το ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μετράει 18 παιχνίδια (α΄ και β΄ εθνική) έχοντας σκοράρει και 3 τέρματα!

▪ Παίζει με την ίδια άνεση στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής και διαθέτει εξαιρετική τεχνική και μεγάλο δυναμισμό για την ηλικία της. Η συμμετοχή της στο καμπ της Εθνικής για αθλήτριες 2005, αναμένεται να έχει συνέχεια, όταν τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις επαναλειτουργήσουν κανονικά!

▪ Το ζητούμενο για την Μαριάννα είναι να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό βελτίωσης και προόδου, εντός κι εκτός γηπέδων προκειμένου να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό ποδοσφαιρικά και ακαδημαϊκά με την καθοδήγηση της εταιρίας μας!

▪ Η ταλαντούχα μέσος του Εργοτέλη είναι από τις νεαρότερες αθλήτριες του ρόστερ της AZ Sport Scholarships, ωστόσο πρέπει να αναφερθεί πως διαθέτει ωριμότητα πάνω από την ηλικία της, στοιχείο εξίσου σημαντικό, με τα αναμφισβήτητα ποδοσφαιρικά της προσόντα, στην προσπάθεια που θα κάνει να εξασφαλίσει αθλητική υποτροφία στις ΗΠΑ και να ζήσει το όνειρο του κολλεγιακού αθλητισμού!
.
Εφόσον επιθυμείς και εσύ να δεις αν έχεις πιθανότητες να βρεις μια υποτροφία στην Αμερική και να γίνεις student-athlete, απλά επικοινώνησε μαζί μας https://bit.ly/2ZP8UXs

.
Marianna Rapani signs! AZ Sport Scholarships are delighted to welcome Greek talented soccer player Marianna Rapani! Marianna is part of our 2023 class and is looking to combine studies with her sport at the top level in the USA! AZ are looking forward to placing her at a institute in the USA, that matches her talent, personality and ambition in 2023!
.
? If you want to become an AZ athlete like Marianna, just send us DM or Contact Form (https://bit.ly/2ZP8UXs)
and will evaluate your profile for free!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search