Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

«Η κοροϊδία συνεχίζεται - Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού...»

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 15:38 Γράφτηκε από τον

Οργισμένη ανακοίνωση από ομάδα της Football League

Ένα από τα πολλά σωματεία που δεν ήξερε σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνισθεί στην αρχή της περίεργης αυτής σεζόν και που δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί την στιγμή που μιλάμε είναι ο ΑΟ Καβάλας.

Οι Καβαλιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τις νέες αναβολές της συνεδρίασης των λοιμοξιολόγων, όπου θα είχε τεθεί προς συζήτηση και η άδεια για προπονήσεις για τις ομάδες της FL και τόνισαν ότι η κοροϊδία συνεχίζεται και ότι αντιμετωπίζονται ως παιδιά κατώτερου θεού οι ομάδες της FL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δευτέρα – Παρασκευή και η κοροϊδία συνεχίζεται !!

Περάσαμε πέντε μήνες το καλοκαίρι του 2020 από Δευτέρα σε Παρασκευή για το σε πια κατηγορία θα παίξουμε. Super League 2 την Δευτέρα, Football League την Παρασκευή . Super League 2 την άλλη Δευτέρα , Football League Βόρειος όμιλος την Παρασκευή. Και αφού με τα κόπων και βασάνων αποφασίστηκε η οριστική διάρθρωση των κατηγοριών ξεκινήσαμε τον Γολγοθά.

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο με ελεγχόμενες προπονήσεις και τήρηση των μέτρων του , με εξετάσεις και προσοχή να κάνουμε όλες τις προπονήσεις εν αντίθεση με την Super League που διεξήγαγε κανονικά το πρωτάθλημα της .

Και τώρα περίπου τρεις μήνες από την απαγόρευση ομαδικών προπονήσεων ξαναπερνάμε τον ίδιο γολγοθά για το αυτονόητο. Για να κάνουμε προπονήσεις σε ανοιχτό γήπεδο με όλα τα μέτρα και όλα τα πρωτόκολλα που έχουν θεωρηθεί επιτυχή και εφαρμοστεί στην Super League και στην Super League 2 με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους.

Σε μία Super league 2 που έχουμε την ίδια διοργανώτρια αρχή ,Διοικητικό Συμβούλιο και υπογράφοντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα. Πως γίνεται λοιπόν κύριοι εμείς να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε προπονήσεις;;;

Πότε θα δοθεί τέλος σε αυτή την κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων ;;

Τί θα πούμε εμείς και πότε στις 35 οικογένειες των ποδοσφαιριστών μας , προπονητών , φροντιστών και υπαλλήλων μας ;;

Πάρτε μια απόφαση όποια και αν είναι αυτή και δώστε επιτέλους μια λύση.

Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού …..».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search