Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Γκατούζο: Tον υποδέχθηκαν με ενός λεπτού σιγή οι παίκτες της Νάπολι

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 13:39 Γράφτηκε από τον
Γκατούζο: Tον υποδέχθηκαν με ενός λεπτού σιγή οι παίκτες της Νάπολι Γκατούζο: Tον υποδέχθηκαν με ενός λεπτού σιγή οι παίκτες της Νάπολι

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο μετά τον χαμό της αδερφής του και έτσι οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι τον υποδέχθηκαν με ενός λεπτού σιγή.

Στις υποχρεώσεις του επέστρεψε ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος απουσίαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις της Νάπολι.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον θάνατο της αδερφής του, Φραντσέσκα, έπειτα από τρίμηνη μάχη που έδωσε στην εντατική από χρόνια ασθένεια, εξέλιξη η οποία δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει τους παίκτες των «παρτενοπέι», με τη διοίκηση της ομάδας της Νότιας Ιταλίας να κάνει γνωστό μέσω επίσημης ενημέρωσης ότι βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή και του συμπαρίσταται στο προσωπικό του δράμα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι οι παίκτες μετά από παρότρυνση του αρχηγού τους, Λορέντσο Ινσίνιε, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδερφής του προπονητή τους πριν από την έναρξη της προπόνησης ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον τραγικό χαμό της.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)