Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Πούλησε το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για να αγοράσει κοκαΐνη

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020 14:47 Γράφτηκε από τον
Πούλησε το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για να αγοράσει κοκαΐνη Πούλησε το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για να αγοράσει κοκαΐνη

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος Φλάβιο Ντονιζέτε αποκάλυψε ότι στο παρελθόν πούλησε το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τη Σάο Πάουλο, που κέρδισε το 2005 σε ηλικία 21 ετών, για να αγοράσει κοκαΐνη.

ο 2005 ο 21χρονος Φλάβιο Ντονιζέτε κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη Σάο Πάουλο στην Ιαπωνία. Μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά έβαλε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο, το οποίο πούλησε μερικά χρόνια αργότερα.

Ο λόγος; Τα ναρκωτικά. Σήμερα, στα 36 του, ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε ότι με τα χρήματα που πήρε για να δώσει το μετάλλιο, αγόρασε κοκαΐνη. "Μέσα σε δύο μέρες την είχα χρησιμοποιήσει όλη. O εθισμός με είχε κυριεύσει. Κάθε φορά και πιο δυνατός. Όσο πιο πολλά λεφτά είχα, τόση περισσότερα ήθελα".

Έχασε πολλά ο Ντονιζέτε, όχι όμως και την οικογένειά του. Σήμερα μένει στο Σάο Πάουλο, έχει απεξαρτηθεί και δουλεύει ως κηπουρός. "Αν με ρωτήσεις για τι μετανιώνω περισσότερο, είναι που δοκίμασα κοκαΐνη. Θα το μετανιώνω για την υπόλοιπη ζωή μου. Μού προκάλεσε μεγάλα προβλήματα".

 

sport24.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ