Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Επιστρέφει τα χρήματα από διαρκείας και απλά εισιτήρια στους οπαδούς της η Ντόρτμουντ

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 15:39 Γράφτηκε από τον
Αξιέπαινη κίνηση από την διοίκηση της Ντόρτμουντ για τους οπαδούς της ομάδας. Αξιέπαινη κίνηση από την διοίκηση της Ντόρτμουντ για τους οπαδούς της ομάδας.

Καλά μαντάτα για τους οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως τα παρουσίασε αυτά σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση των Βεστφαλών… Παρότι και αυτή έχει πληγεί οικονομικά με την υπάρχουσα κατάσταση, σε συνεργασία με οπαδούς αποφασίστηκε η αποζημίωση όσων έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια!

Είτε πρόκειται γα μεμονωμένα εισιτήρια, στα οποία κι αφορά κυρίως η απόφαση, είτε για κάρτες διαρκείας, από την στιγμή που οι φίλοι της Μπορούσια δεν μπορούν να κάνουν χρήση τους ελέω κορωνοϊού έχουν το δικαίωμα σε επιστροφή χρημάτων μέσω ενός απλοποιημένου τρόπου που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα που έκαναν για να τα αγοράσουν.

Αναφορικά με τα διαρκείας, μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν στον κόσμο τους τέσσερις διαφορετικές επιλογές για την αποζημίωση τους: είτε να πάρουν χρήματα για όλα τα πέντε εναπομείναντα εντός έδρας ματς της Ντόρτμουντ, είτε μεμονωμένα για καθένα εξ αυτών.

Η δε κατάσταση με την αποζημίωση του κόσμου για τα εκτός έδρας παιχνιδια που δεν παίχτηκαν με Βόλφσμπουργκ και Πάντερμπορν είναι λιγο πιο περίπλοκη, καθώς ναι μεν θα υπάρξει «άμεση και 100% επιστροφή» των χρημάτων όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα οι δύο γηπεδούχες ομάδες να απελευθερώσουν τα λεφτά που έχουν ήδη δεσμεύσει. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ως τώρα.

Καθώς επίσης να υπάρξει επιστροφή χρημάτων με το 19,09% του ποσού να δωρίζεται στο ίδρυμα της γερμανικής ομάδας "leuchte auf". Ενώ τέλος οι 55.000 κάτοχοι μπορούν να επιλέξουν την… ισοστάθμιση της «χασούρας» με την απόκτηση μιας φανέλας της Μπορούσια για τη νέα σεζόν, αξίας 84,95 ευρώ!

Πηγή: sport-fm.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)